Érdekel a kezét

Mi kezünkben árultam el sokat arról, hogy a kor, személyiség, életmód. Ezért kell kezelnünk, hogy a bőséges ellátás.

Dinamikus Alelnök vagy schlapper ruhával: rázás elég ahhoz, hogy a képet, mint az usa. Meg, persze, soderzhatsya Rázás után is – hogy nézel ki, a körmök, a bőr? Érdekel? Felvette? Inkább a tanítványok? Inkább Érett? Mert nincs semmi, hogy elrejtse. Főleg a kéz, a beszédes, a test. Ők árultak el sokat arról, hogy életkor, az életmód, Igen, még arról karakter. Ideges Knibbeln is nyomot hagy, mint a fárasztó fizikai munka. De mindent meg tudunk csinálni, ha azt akarjuk, hogy lezárja az ujjunkat kell gyapjú?

Mosás, védeni, krémek

A Legszebb dolog, ami történhet egy kézzel: a kövér, meg a nedvesség. Amint egy gyermek szalonna eltűnt, mind a hajók, az Inak, idegekfoto3, valamint a vér, egy kis védelme izomszövet vonatkozik közvetlenül a bőr alatt, képzeld el, hogy ezt a kényes testét a legtöbb őszinte mutatja. Természetes védelem a Szél, hideg van, nem süt a nap, ez nem valószínű, mivel a faggyúmirigyek a hátán a kezét, de még a tenyerét, csak kis mennyiségben vannak jelen. Kezet mosni kell használni, így mindig puha vissza kövér szappan a végén. Inak, idegek, erek, kevés védelme izomszövet vonatkozik közvetlenül a bőr alatt, képzeld el, hogy ezt a kényes testét a legtöbb őszinte mutatja. Természetes védelem a Szél, hideg van, nem süt a nap, ez nem valószínű, mivel a faggyúmirigyek a hátán a kezét, de még a tenyerét, csak kis mennyiségben vannak jelen. Kezet mosni kell használni, így mindig puha vissza kövér szappan a végén. Egyébként: egy Új tanulmány Egyetemi kórház Essen bebizonyította, hogy rövid alkohol-alapú fertőtlenítők, a bőr, hogy nyúlik ki, kevesebb, mint a szappan.

Minél idősebb vagy, annál több

Kézkrém, persze nélkülözhetetlen–, attól függően, hogy a bőr típusát, majd töltse be a megfelelő terméket kell választani. Kifejezetten az Érett bőr kell, egy szép ajándék. Mert a éveiben, a hang, a kollagén-Fehérje lelassítja a bőr pároljuk több víz, szárazság idején pedig a menopauza után is vékonyabb. Nem később, mint 50 kár, mint a ráncok, a barna foltok nem jelennek meg az UV-fényt. Körmök lehet száraz, néha hosszanti barázdák. Így nem repesz, fontos, hogy folyamatosan Nagelöl olajjal vagy Lakkal gyönyörűen sima.

Sürgősségi Ellátás

Keze különösen a száraz, a helyezze be a kezét a scrubs, maszkok. Anti-sötét foltok prevenciós nap segít Szűrők kézkrémek, UV-aktív anyagok lassú kialakulását pigmentek. A bőr hámló, viszkető eltávolított egy gazdag balzsamok (például az „SOS Javítás” Nuxe). Intenzív osztályon, valamint megakadályozza, hogy az ekcéma Kezét – a leggyakoribb foglalkozási betegségek Oroszországban. Különösen sebezhető vagy a fodrász, a belső, a virágárus belül, a Pék, a helyiségek, valamint az orvosi személyzet, mert ezek a szakmai csoportok foglalkozó anyagok okoznak irritációt vagy bőr kimosható.foto4

Egy tipp a természetes érdekel, rendkívül túlterhelt kezét: DÖRZSÖLJE olívaolaj, befolyásolják az este alatt vékony kesztyűt.

Puha Elterjedt

Korai használata érdekel termékek Anti-aging Q10 öregedés anyagok változik, bár a jelenség, de nem hozza a csodák. Ezért kényes műtét kezét, találtak: gyümölcs, savas hámlani kezd, vagy mikrodermabrázió, hogy húzza meg, ami csökkenti öregségi foltok, lézeres eltávolítás öregségi foltok, kövér nem-sebészeti ellankadt, hogy berendez vissza a kezét. Mind a fejlődő vénák lehet elszegényedett a visszér vagy lézer „simított”.

Hatékony Ujját Masszázs

De nem mindig kell kozmetikai termékek vagy eljárások ki egy pár a kezét simogatta. Minden kis masszázs? A hüvelykujj, mutatóujj, a másik kézzel gyúrjuk forog a csuklóját, hogy a köröm ott pár percig. Gyorsabb hozott új lendületet a szempillantás alatt. Az ötletet a Kínai orvoslás, hogy a kezében a vége pontokat az energia csatornák, amelyek kapcsolódnak szervek. Millenniumi ősi tanítások Chirologie még tovább megy: a funkciók, levegő, tűz, víz, Erdhand. Ez utóbbi jellemzi a rövid ujj, egy négyzet alakú tenyér. Ez gyakorlatilag értékelte személyiség. Nincs szilárd bizonyíték.