Megfelelő kézápoló

Jön a tél s a kezét lesz száraz, durva, nem csak gyönyörű! A tippeket a megfelelő ellátás biztosan nő vissza.

Ez nagyon fájdalmas lehet

foto1A hideg évszakban, sok ember problémája, hogy a keze hideg, a bőr enyhén fissured. Ez nagyon fájdalmas lehet. Hiszed, hogy jobb -, mint nachsorgen. Néhány köztünk van a természet mindig tökéletes kamill. A tippek hozhat enyhülést.

Télen, így meg kell figyelni, hogy ne csak a kezét, s ezek különösen jól gondozott. Száraz levegő fűtés megfosztja a bőr nedvesség. Állandó mosás kezet szappannal. A védő réteg zsírban oldódó kezét. Hidegben a faggyúmirigyek alkotják, kevesebb zsír a bőr elkezd szaggatni, törékennyé válik. De ez nem így van, ha most elkezd érdekelni, hogy a bőr megfelelően.

Télen mindig viselj felmelegedés kesztyű, védőkesztyű, ha mosás, vagy ha kertészeti munkákat kezét, nem túl száraz, a köröm nem törik.

Kezét bozót, eltávolítja a száraz bőrt az elhalt sejteket, majd ad egy puha kéz (tipp: a saját bozót), akkor Fontos, hogy érvényes, a Krémet az ujjával, a többi kezét, különben a kéz száraz, nagyon gyorsan. Továbbá, a maszk a kezét, majd a fürdő a kezét, vagy lehet, hogy még nagyon megnyugtató, durva Területeken az eltűnések.

Képes a bőr valamit, Jó, ha mossa le őket helyesen. A már meleg víz megfosztja a bőr-zsír-nedvesség. Állandó kezet szappannal eltávolítja védő mossa a végén nyereség kezét. Használja a legjobb, hogy használja a különleges pH-semleges szappannal vagy tisztítószerrel Olajok. Ahelyett, hogy a forró vizet, hogy elérje a forró víz.

Hagyományos kézi masszázs jót tesz a vérkeringésnek. Akkor használja ezt a kezet masszázs-krémek. További információ a kozmetikus, persze.

A jó kézkrém

A kézkrém nagyon fontos a kiegyensúlyozott bőrápoló kezét. Egy jó hidratáló kell tartalmaznia, glicerin, karbamid. Karbamid különösen alkalmas emberek nagyon száraz kezét jól, mert az megköti a nedvességet a bőr. Shea vaj, olíva olaj kezét krémek is nagyon népszerű. Tedd zsírsavak, hogy megnyugtassa, regenerálódni. Ha a bőr kell, hogy a kezében a repedés még mindig konzultáljon a gyógyszertárban azt tanácsolta, krém kamilla kivonat igénybe. Az anyag nyugtató hatással bír.

Kézkrémek különböző éjjel-nappal krémek. A napi ajánlott krémek, etetés, gyorsan, SPF. Az éjjel azt javasolja, hogy használjon több zsíros krém. Védi jobb, ezért is használják éjszaka, mert lassan etetés zsíros film lehet éreztem magam egész nap, ahelyett, nagyon idegesítő. Ha akarod, akkor húzza a vastag, pamut kesztyű szállított cremten kezét. Másnap Reggel a kezem, nyújtózkodik. Az is fontos, hogy használata a téli időszakban több zsíros krém, mint a nyár. Vigyázz, erősen illatos krémek, valamint tartalmazó krémek lágyítók. Allergia okozta a tény. Ezért a Legjobb krémek anyagok a természet gyógyító növények.

Körömápolási

Az, hogy a köröm nem jól karbantartott, úgy néz ki, a keze piszkos. A hiányzó, vagy még hiánya érdekel, lehet betegség vagy gyulladás. Amellett, splissige, abgekaute körmök meg nem elég. De nem lesz erős, gyönyörű körmök egyedül. Van néhány tipp, amit figyelembe kell vennie, hogy a körmök meg egészséges.foto2

Tipp 1: szög (ha megy) nem metszik egymást, de mindig a fájlokat. De nem túl rövid, vagy túl kerek, mert ez is okozhat gyulladást, a körömágy, valamint fennáll a veszély, hogy a Gyantázás.

Tipp 2: Nem csak a kezét, hanem a köröm legyen a krém rendszeresen, kiszáradás megelőzésére.

Tipp 3: Ha használja a körömlakk, győződjön meg arról, hogy nem marad túl sokáig a körmeit, majd helyezzen be egy kis szünetet, hogy a festményt. Előfordulhat, hogy a köröm festett túl gyakran sárgás színű. Így kell használni minden esetben mindig tiszta, védő lakkozás alapja a körömlakk.

Tipp 4: Mint szinte mindenhol jön a körmöket, majd egy jó, kiegyensúlyozott étrend. Vitaminok, ásványi anyagok nagyon fontos, hogy a kemény körmök. Persze, igyál, igyál, igyál!